manfotografering
Jag som alla andra (kanske inte riktigt, men många är vi i alla fall) har varit ute och fota den stora månen. Jag har inte lyckats så bra dock, för vi har haft det mulet mest hela tiden. Men en kväll gick det, en natt snarare. Trots molnslöjor som seglade förbi med jämn hastighet lyckades jag ta några bilder. De blev inte så bra som jag hade hoppats (och jag kunde ha valt ett annat objektiv) men den fastnade på bild i alla fall.

manen_
Det är ju rätt fascinerande i alla fall, med månen. Hur den ser ut, hur den lyser upp. en av mina favoritmånar är ju när den är full (eller näst intill), det är klart väder och den reflekteras i vattnet eller i isen och lyser upp hela byn. Månen som syns så tydligt men ändå befinner sig  361 723 kilometer bort, 36 172 mil bort. Det är långt. Ofattbart långt bort. Fatta hur stor den är.
Tog du bilder av supermånen?

Did you take photos of the super moon? It has been really cloudy up here in the north so I did´nt get the best of photos.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange