nattfoto_collage_redigerad-1
Jag hade en riktigt rolig och spännande lördagsnatt i helgen. Jag och Henke (iförda toppluva, täckbyxor och handskar) ägnade ett par timmar åt nattfotografering. Jag har beundrat och fascinerats över Henkes nattbilder – av stadslandskap, hus och norrsken. Så i lördags tog han med sig kamerautrustningen och så hade vi nattfoto. Det var en perfekt stjärnklar kväll och så tittade också norrskenet fram.  Jag hade riktigt roligt (som en glad otålig fyraåring), klokare blev jag och nu vill jag ut och fota mer norrsken och stjärnor. Kanske måste jag in till stan nån kväll också för lite stadslandskap. Det är underbart med kamrater.

norrsken_bjastern_redigerad-1
norrsken_hemma_redigerad-1
norrsken_fran_bron_redigerad-1

I had a great saturday night with my friend Henke Olofsson, photographer. It was a starry night with northern light. So much fun.
/Madde

One Response to Nattfoto & norrsken

  1. […] är ju inte bara norrsken och stjärnor som gör sig bra på bild. En alldeles vanlig vardagskväll med mulen himmel och stadens ljus […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange