tyler_poesi_instagram
Jag tycker om ord. Ord som prosa och ord som poesi. Ord som sång och ord som samtal. Ibland vill jag att de skall vara riktigt många, ibland långa. Ofta räcker det med lite, ganska lite. Hellre få och välsagda, välskrivna, välsjungna.

Jag följer Tyler Knott Gregson på instagram. Tyler postar en dikt om dagen. Ofta ganska korta. Ofta välskrivna. Ibland hoppar jag över dem. Ibland läser jag flera gånger. Alltid trevligt. En fin paus i alla dessa foton som översvämmar världen. En fin paus i allt babbel. Funkar fint till förmiddagskaffet. Ett enkelt sätt att ta del av någon annans ord. Ett enkelt sätt att få andra bilder i huvudet. Ett enkelt sätt att kanske inspireras till egna ord.

Det finns fler som skriver poesi och postar texter på instagram, på bloggar. Det finns fler som delar med sig av pauser och bryter babbel och raddan av fotografier. Har du någon favorit?

I follow Tyler Knott Gregson on instagram. It´s poetry. It´s a nice, welcome break in the never ending line of photos. Poety rules.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.