elizabeth_gilbert
stor_magi_gilbert
Jag har läst en del böcker och texter om kreativitet på olika sätt. Hitta sin kreativitet. Släppa loss sin kreativitet. De brukar inte alltid vara så bra. Ofta kan de vara upprepningar av varandra och ofta innehåller de samma sorts (inte så roliga) övningar. Nu tog jag mig an ännu en sådan bok, denna gången Stor Magi av Elizabeth Gilbert. En författare jag verkligen gillar men en bok som jag inte hade särskilt stora förväntningar på. Jag blev dock mycket positivt överraskad. Det är en intressant, personlig och opretentiös bok. En bok som jag blir glad av, upprymd och inspirerad av. En bok som jag antecknat vid sidan om läsningen. En bok som jag sparat några citat ifrån. En bok som jag verkligen vill rekommendera om du har lust till lite inspiration.

Du kan bekämpa dina demoner (med terapi, bön eller ödmjukhet) istället för att kämpa mot din begåvning – delvis genom att inse att det aldrig har varit demonerna som gjort jobbet.

elizabeth_gilbert_citat

I´ve just read Elizabeth Gilberts book Big Magic and I really, really like it. It´s interesting, personal and not pretentious at all. I do recommend it.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Boktips: Stor magi

  1. karin skriver:

    Tack för tips! Kram, å trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange