dikten_den_tryckta_detalj2
dikten_den_tryckta_
dikten_den_tryckta_detalj
Jag har en liten skatt. En skatt med grafiska blad. Grafisk blad som jag bytt till mig av konstskolekamraterna, eller fått som gåva. Jag letade i den mappen en dag, jag letade efter en specifik bild. Mitt i, mitt bland de grafiska bladen – där låg dikten. Dikten jag satt med typer och tryckt i det gamla boktryckeriet vi hade på konstskolan. Dikt som affisch. Jag minns att jag tryckt den, jag minns att jag skrev den, jag minns orden. Men jag blev överraskad, jag minns inte att jag hade lagt guld på två ord i trycket i grönt. Förgyllt.
Skrattar.
Flyga.

jag ser dem flyga sig fria
stillsamt ger de sig iväg
dit där ingen kan nå dem

I found one of my poems, printed with old types. Handprinted my me.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 17 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.