sta_i_havet
Ibland, bara ibland kan det hända att jag står i havet. Mitt i liksom. Att jag bara står där i ljumt havsvatten med händerna i fickorna blickande bortåt eller är det kanske inåt. Kanske båda på en gång, eller i alla fall efter varandra. Med havsvatten runt benen och frisk vind kring öronen så dränks tankar i naturljud och naturbrus. Naturligt brus. På avstånd, längre bort hörs ett par båtar, på närmre håll tärnor, en mås eller trut. En bit närmre pratar några. Jag låter havet och vinden dränka allt utanför, allt bortom mig själv, bara för en stund, för en liten stund. En liten stund står jag bara där i havet och låter vattnet skölja över knäna.
Naturmeditation.

I stod in water. In the sea. In the wind. Wind all natures sounds around. It´s kind of a meditation.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Stå i havet

  1. Maria Ho skriver:

    “Att gå ner i havet är som att koppla upp sig själv med hela världen. Tänk på det när du badar nästa gång.”
    (Plura Jonsson, intervjuad i DN 2012)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + sexton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange