pa_stranden_lofoten_1
pa_stranden_lofoten_2
pa_stranden_lofoten_3
På de vita sandstränderna i Lofoten ligger det skatter. Växter. Låga vackra växter med lila stjälkar längre upp. Växter som slingrar sig över marken. Så otroligt vackra färger. Vid vattenbrynet och en bit upp ligger delar av vattenväxter. Vattenväxter i vackra färger. Avmätt färgskala. Jordfärger mot den vita och grå sanden. Mjuk len sand där man ibland sjunker ned och där den ibland är så hårt packad att det är som att gå på betong.
Man kan behöva stå på en strand ibland.

In Lofoten, Norway there is beautiful white beaches.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange