solvaer_kafe_1
solvaer_kafe_2
solvaer_kafe_3
Ibland behöver man sätta sig ner i en varm och gemytlig miljö och då vill jag rekommendera Hjerterommet Kafé i Solvaer, Lofoten ifall ni har vägarna förbi. Ett fint komplement till all vidunderlig natur. En energikick av mönster och färger. Ett lugnt tempo med en personal som tyckte att det var bara att beställa och fika i lugn och ro. Kontanter (som var det som krävdes) kunde vi hämta ut i bankomaten i lugn och ro efteråt och sedan komma tillbaka och betala. Det behövs sådana här lugna, vackra, varma platser att dricka en god kopp kaffe på.

I have to recomend a café in Lofoten. It´s called Hjerterommet and is located in Solvaer.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Hjerterommet

  1. Maria skriver:

    Ser ut att vara mycket mysigt! Och låter som härlig avslappnad stämning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange