solnedgang_vackert
Yoga har jag hållit på med till och från i nio år. Min uppmaning och utmaning till mig själv är hela tiden att göra mer, för jag vet att jag mår så otroligt bra av det. Men det har väl inte alltid gått så bra. Men nu försöker jag igen. Tar nya tag. Jag vill också bli bättre på att göra yoga hemma, för mig själv, utan att vara på en klass. Jag har börjat så smått med enkla övningar. För att vänja mig vid detta hemma, för att få till en vana, här hemma. I fredags satt jag på bryggan, med vinden mot kroppen och gjorde yoga och det var fantastiskt. Det var en bra plats för yoga och meditation.

I yoga ingår meditation. Jag har svårt att stänga av bruset i huvudet och kroppen och tycker därför om sångmeditationer och ljudmeditationer – de får mig verkligen att koppla bort allt utanför. I sommar provade jag också guidade meditationer på riktigt och jag tyckte om det. Så jag har letat runt på nätet efter guidade meditationer för att göra de hemma. Jag gjorde ett par i fredags på bryggan och jag tyckte om det. Så det utmanar jag mig med i höst. Yoga och meditation. Att meditera mera. En meditationsutmaning helt enkelt.

Nu är det ju en djungel på nätet med alla möjliga meditationer, av all möjlig kvalitet, så jag tar tacksamt emot tips på bra kanaler att lyssna på, bra ljudfiler, bra människor, bra meditationer. Någon som har tips och förslag till mig?

I´m challenging myself to do more yoga this autumn. To do more meditations. If someone got tips on guided meditations online I´d be happy to get them.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + tretton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange