daniel_boyacioglu
daniel_boyacioglu2
Vilken bok, vilka dikter, vilken berättelse. Det är inte alltid diktsamlingar håller ihop kronologiskt, att de är en berättelse från början till slut  – det är heller inte alltid meningen att de skall ha det. Men Daniel Boyacioglus diktsamling Allt om eld är det, en berättelse, den har en kronologi och det funkar hur bra som helst. Det är poesi som berör den innersta lilla tanken och känslan och det är poesi som handlar om allt det där utanför, världen och det som händer i den. Poesi med hela registret. Poesi med ord som berör och meningar osm sätter sig. Jag sträckläste den med glädje. Jag vill läsa mer.
Heja Daniel Boyacioglu.

I just loved the poems by Daniel Boyacioglu. Soooooo good.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange