husnummer
Med vårt hus följde det med en mycket trött husnummerskylt. Den skötte sitt jobb, fick sitta kvar och jag förstärkte siffrorna med guldfärg. Det är ju en hel massa år sedan och i år var det dags att måla om garaget. Husnumret hänger på garaget så det var därför nödvändigt att ta ner skylten. Den var ännu skabbigare på nära håll än uppe på husväggen.

husnummer2
Med ny fräsch färg på huset, så var det också dags för skylten att få nytt liv. Guld på sidan, safirblå framsida med ljuslila och silverfärgade siffror. Riktigt nöjd. Nu bör den klara sig ett antal år till.

I gave the housenumber-sign a makeover. A really needed one.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange