capella_
capella_husen
capella_vid horisonten_
capella_ros_
Mitt uppehåll förra veckan berodde på att jag gav mig själv tid. Jag gav mig själv tid och plats och möjlighet. Tid och rum för ord, bokstäver och meningar  – i alla former. Något jag längtat efter länge. Jag var på skrivarkurs på Capellagården på Öland. Skrivarkursen leddes av bästa Tove Folkesson och Bob Hansson och den innehöll förutom skrivövningar och skrivutmaningar en hel del yoga, meditation och samtal. Jag spenderade en galet, öppen och fantastisk vecka med helt underbara människor.
Jag har nu en ny familj. Skrivarfamiljen.
Veckan med vidöppet hjärta.

Last week, when I had a pause. I went to a writers-course with yoga and meditation at Capellagården on Öland . Sooooooooo great.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Årets vecka

  1. […] på Capellagården på Öland. Skrivarkurs med Tove och Bob. En annan värld. Jag var där ifjol också. Det var dags att fylla på. Jag är nu påfylld och […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange