staltrad_juni1
staltrad_juni2
staltrad_juni3
staltrad_juni4
Ståltråd är så roligt och så fantastiskt givande att hålla inspirationskurser i. I torsdags hade jag en kurs och det blev en fantastisk kväll. Härliga människor, härliga skratt, underbara alster och kursdeltagare som inte ville gå hem.
Har du lust att komma på ståltrådskurs – dra ihop ett gäng på 3-6 personer så bokar vi en inspirationskurs bara för er. Allt material ingår, ingen förkunskap krävs – bara lust. Hör av er till: info(at)designmadde.se

I´ve done another wire-workshop and they´re so much fun. Love having them. Are you interested, send me an e-mail: info(at)designmadde.se
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 10 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.