kursboken_full

När jag har varit på kurs, föredrag, föreläsning så har jag alltid antecknat det jag vill spara och ta med mig. De anteckningarna har funnits i alla möjliga block och anteckningsböcker, utan struktur och överallt. Jag har dock bättrat mig och de senaste åren har jag använt en och samma skrivbok till de kreativa och skapande kurserna jag gått (övriga föredrag och kurser och sammanhang har jag samlat i en annan bok, men en och samma). Detta rosa A4 block har följt med på en massa härliga och inspirerande kurser och workshops. Jag använder det titt som tätt som uppslagsbok, för att leta rätt på det där receptet, tipset, stygnet, vinkeln, färgen. Jag är så nöjd med mitt system.

Nu har dock blocket tagit slut och jag måste leta rätt på ett nytt. Kruxet är att jag vill ha samma variant då det fungerat så bra. Jag vill ha ett A4, med spiralbindning och gärna en resårsnodd som håller ihop det hela (men det kan jag också sätta dit själv). Någon som vet var jag kan finna ett dylikt?

My notes from all the workshops I´ve went to the last year in one book – it´s my own encyclopedia.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Ett uppslagsverk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 11 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange