sjalvbild23jpg
Mitt självporträtt (del 1 hittar du HÄR) tog snart fart med kedjestygn i svart och vit sytråd, med en applikation och svarta sytråds-korsstygn och blå organza och förstygn. I den svarta bakgrunden ligger många kedjestygn som bara syns ibland (beroende på hur ljuset faller).

behind_the_scenes2
behind_the_scenes4
behind_the_scenes3
Jag valde att ta bort plasten/glaset på ramen, för dess reflexer är inte optimala för bilder och minst av allt för textila bilder. Jag har till och med döpt mitt självporträtt, något jag sällan gör, den heter Behind the scenes.

Jag tänkte, och trodde, nog från början att det skulle bli ett föreställande självporträtt, på nåt sätt, i alla fall delvis, porträttlikt. Men jag tog den abstrakta vägen och jag är nöjd och glad med det valet. Mitt, och broderikamraternas, självporträtt hänger i sommar på Holmsunds bibliotek om du vill kika på dem.

This is my embroided self-portrait. It´s called Behind the scenes.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange