tussilago

aprilveckan
measuered_moments

solnedgang_aprilveckan
skeppsviks_damkor
Det har varit en varierad vecka. När vi kom hem ifrån Prag i måndags så var det ett snöslask utan dess like och sedan har det utvecklats till strålande sol och begynnande grönska. Jag har jobbat en himla massa. Jag har varit på en riktigt bra föreställning, Mesaured Moments, med efterföljande workshop med smartphone (tur att jag hade en nu då, lurarna fick jag låna). Jag har sjungit med Skeppsviks damkör (vi tränar en gång per år och uppträder en gång per år) på vår årliga valborgskonsert. Jag har ätit middag hos goda grannar. Skrattat en himla massa. Jag har njutit öppet vatten i viken, vackra solnedgångar, sjöfågel och vårtecken hela veckan lång.

The last week in photos.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange