prag_basta_shopping_1
prag_basta_shopping_2
prag_basta_shopping_3
prag_basta_shopping_4
Jag är ingen storshoppare när jag reser. Jag skaffar nog saker mer när jag behöver dem. Men något som alltid är roligt det är att hitta nya material. Något man kan göra något med. I Prag så hittade jag (av en slump, gick bara förbi)  två butiker med konstnärsmaterial. Jag köpte lite fina pennor och penslar till riktigt bra pris och så hittade jag riktigt roliga ritstift i metallicfärger. Det är något jag aldrig träffat på förut så det var roligt att ta med sig hem. De beter sig på samma sätt som rödkrita i ritstiftsform om ni provat dem, torra och dryga. Riktigt roligt. Jag skulle dock vilja ha en till stifthållare, men det får jag köpa här hemma. Gillar att den här är kort. Jag letade också någon fin skissbok med hittade ingen som jag riktigt gillade. Så det får jag fortsätta leta här hemma.

I bougt pens, brushes and some great leads in Prague. Always nice to bring home new materials to work with.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Prag: Shopping

  1. Metamorphosis skriver:

    Kul! Just stift och stifthållare fanns bland mina souvenirer också från Prag när jag var där för en smärre evighet sedan :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange