prag_pa_stan_1
prag_pa_stan_2
prag_pa_stan_3
prag_pa_stan_4
prag_pa_stan_5
Jag fotar inte så mycket människor. Det är nog en mix av att jag inte gillar att invadera folks privata sfär (vilket jag tycker att man kan göra även om man står på avstånd) och en del handlar om att jag inte alltid tycker att det är så himla intressant med sådana bilder. Gatufoto är inte riktigt min stil och det kan blir tröttsamt i längden att se bilder på folk i gathörn, med en shoppingkassar och tatueringar. Men exempelvis kvinnan i rosa kappan och det blommande trädet, där var det nödvändigt. Den bilden hade blivit tristare utan henne. Bara en bild på ett träd liksom. Men jag får nog träna på det där med människor, utmana mig att gå närmre och se om jag kan hitta något i den typen av fotografi.

Streetshots from Praugue.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.