gotlandspakeyt
Väskan är åter packad och jag åker traditionsenligt till Gotland över Kristi himmels-helgen. Vi ska som vanligt må gott, umgås, prata och så ska vi göra en massa -vi skall hålla små workshops för varandra i en vacker slöjdsal – och vi skall äta gott. Vi brukar hinna med en liten kort utflykt också, att få umgås med havet lite och ett ateljébesök hos en av Gotlands alla konstnärer. Vi, är jag och 11 fantastiska kamrater. Som jag längtat. Som jag behöver detta.

Med i väskan finns ett litet paket – vi skall nämligen ha ett litet materialutbyte med varann . Berättar mer om det och annat när jag kommit hem igen.
Ha en fin helg!

I´m off to Gotland. To get together with my great friends for the weekend.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.