evavantar
evavantar1
evavantar2
När jag var på Gotland med kamraterna härom veckan så fick jag en present, vi fick alla en present. Bästa Eva har stickat oss vantar. Stickade och sedan tovade i maskin. Min är som ni ser lila-cerise. Väldigt fina. Passar utmärkt och är riktigt varma och goa. Redo för de vintrar som kommer- men som jag inte tänker fästa så stor vikt vid för tillfället. Vi satt en kväll och broderade och dekorerade våra vantar. Så här blev mina – med en hel del applikationer och en del stygn. Mitt för långfingret sydde jag fast en tovad ullkula. Glada vantar.

I got the greatest mittens as a gift from my dear friend Eva. But I´ve decorated them myself.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Jag har fått vantar

  1. Britten skriver:

    Jag inte precis längtar efter att ta fram mina fina vantar, men när den tiden kommer har jag fina minnen från vår Gotlandsträff med fina kamrater!

  2. Eva albrektsson skriver:

    Kul broderi på vantarna, det gillar jag. Värmer händerna i vinter det vet jag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + nitton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange