frottage
Frottage har väl alla provat på någon gång. Visst har alla en erfarenhet av att gnugga blyerts på ett papper mot en enkrona eller dylikt. Några kanske har erfarenheter från skolan och utforskande av allehanda ytor med hjälp av frottage. Jag tycker att det är vansinnigt roligt, men det har liksom fallit i glömska. Härom veckan blev det dock av, efter inspiration av kära Eva. Den här gången blev det krita, rispapper och en blommönstrad plastduk.

frottage_bok
frottage_bok2
Frottaget använde jag sedan för att klä en liten bok. Utan på rispapperet klistrade jag en bit organza för att få till en något mer intressant yta. Till sist skar jag ett par snitt i omslaget och trädde fast en fjäder. Blev riktigt nöjd faktiskt.

I´ve made a book cover by rubbing a caryon on rice paper against a plastic table cloth. Like it.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Frottage

  1. Eva albrektsson skriver:

    Ja så kul med en gammal plastduk som skräpade på jobbet som ingen ville ha utom jag/ vi?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.