gummistovlar_rosa
gymskylt
godmorgonshot3
fiske
sommarblommor
Veckan som gick i fem bilder. Glad som en liten en över nya rosa gummistövlar ( mina gamla var snustorra och fulla av små hål). Läser citatet på träningsstället och håller med, det kan appliceras på allt. En dag med citroner som blev allt möjligt – godmorgonshots (recept i morgon), rabarbersaft med citron och god god citronkladdkaka. Sommarvärme, sommarblommor, chiliplantor. Båten är sjösatt och fiskarna dyker upp här och där. Det blev ju en finfin vecka till slut. Håller tummarna för denna.

The last week in five photos.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange