tove_o_bob
valkommen_till_skrivarkurs
capellagarden
I juli åker jag till Öland och går en skrivarkurs med Tove Folkesson och Bob Hansson på Capellagården. En vecka med ord på en vacker plats. Varje morgon startas med yoga för den som vill och det känns så himla bra. Jag har hört mycket gott om skrivarkursen och nu är det äntligen dags att gå den. Jag har läst både Tove och Bob och gillar deras texter, ord och berättelser. Capellagården har jag också hört fantastiska saker om och hur vackert det är där. Detta ser jag fram emot.
Dagar bara för mig från mig.

I´m going to Öland in july and attending a writers course with Tove Folkesson and Bob Hansson. So looking forward to it.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange