suddstampel_1
suddstampel_2
suddstampel_3
Inspirerad av Lena Håkansson har jag gjort en stämpel av ett sudd. Som första försök gjorde jag en enkel lövform. Jag hade lite bråttom, eller jag blev ivrig, så den är inte riktigt så perfekt i linjerna som jag skulle ha velat. Sedan har jag ganska grova linoleumknivar också, så det går inte riktigt att göra hur fina detaljer som helst. Men det var roligt. Smidigt, enkelt och billigt. Nu klurar jag på andra motiv, men hittar inget jag riktigt fastnar för.

I´ve made a stamp out of a rubber, a rubber stamp. Easy, fun and quick (and cheap). Now I want to make more.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Stämpel av ett sudd

  1. Alltså vad snyggt! Det är så snyggt och bra med enkla former för de går att kombinera ihop i oändlighet. Jag har sparat hur många pins som helst på pinterest med suddgummitryck men har fortfarande inte kommit till skott att testa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange