stoppgarn_1
stoppgarn_2
Jag har en, eller egentligen flera idéer om vad jag vill göra med stoppgarn. Jag har nämligen en liten samling som växer lite år från år. Jag testar ibland olika små idéer, men min stora idé håller ännu, jag håller fast vid den. Jag berättar inte vad den är. Ni får se någon gång i framtiden när jag sätter ihop allt stoppgarn som jag har.

Jag köper en del garn, gärna på loppis. Men jag har också fått stoppgarn av mina fina kamrater Britt, Elisabet och nu detta från Irene. Supertrevligt och ovanligt med den mintgröna. Jag blir alldeles lycklig av all vänlighet.
Samlar du på något?

I´ve got a collection of yarn, yarn ment for mending clothes with.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Jag har fått en present

  1. Åsa skriver:

    Åh! Jag tycker att själva “trådrullen” (kartongen) är jättevacker!!! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + 15 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange