i_dorren_hanger_
I dörrposten mellan köket och min ateljé hänger ett broderat verk som har hängt där länge. Jag trivs med det där. Trivs med dess närvaro. Sedan ett tag hänger nu också en ring med pärlgarn där. Den hänger mitt i. Bara för att jag tycker att det är vackert. Garnet hänger mitt i ögonen när jag går in och ut ur rummet. Det gör inget. Garnet är vackert. Färgerna. Ibland måste man hänga det vackra alldeles mitt framför sig, så att man verkligen ser det. Det vackra.
(För övrigt är jag imponerad av mig själv som lyckats sortera och förvara broderigarn på det här sättet. Hurra)

In the doorway between the kitchen and my studio I´ve got the most beautiful colours in yarn and floss. Love it. It get´s in my eyes when I pass. All that beauty.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.