ekolivs
I Härnösand finns ett jättefint ekolivs med tillhörande café. Där kan man också ställa ut, i Galleri Glada Grodan. Där ställer just nu kära Pernilla ut. Utställningen heter Mellan oss och pågår fram till den 23 april.

ekolivs2
ekolivs3
Pernilla och jag gick konstskola tillsammans för hundra år sedan (fast det känns nästan som igår också) och det var riktigt roligt att få se hennes bilder. Det var ett tag sedan. Ja, vi ses men numera rätt sällan tyvärr. Jag tycker i alla fall att om du har vägarna förbi ska du stanna till i Härnösand, du har tre goda anledningar. Konst, fika och ekoshopping.

My friend is exhibiting her paintings in Härnösand. Go and see if you can.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange