skeppsvik_promenad_april_2016
ulla_hanger_hor_du_
speldag_pa_vaven
speldag_pa_vaven2
greenscreenyarny
Veckan som gick hade verkligen fokus spel och det har varit svårt att få plats med något annat. Jag var med och samordnade en stor dag på Väven i Umeå där allt handlade om spel i någon form. Det har varit galet mycket att göra hela veckan. Jag kunde inte heller låta bli att fotas framför green screen och hamna i en spelvärld. Tyvärr hoppade bilden och Yarny hamnade bakom mitt huvud istället för i min hand. Jag hann dock med något mer än spel, så som en ljuvlig vårpromenad ackompanjerad av vårfloden och min kamrat Ullas utställning och gestaltning Hör du ?.

This is five photos from my week. Focus was on the gaming day at Väven. It´was alla about games in every possible form & I couldn´t help myself taking a green screen photo and be placed in the world of Unravel.
/Madde

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.