collage_5_
collage_5_detalj
En bit text som aldrig blev en Black Out Poem, silkespapper, svart papper, färg och tusch. Det är innehållet, materialet i det femte collaget. Blir sugen på att göra större bilder, större collage. Men jag får spara på det. Har otroligt mycket som kräver min uppmärksamhet för tillfället och ett tag framöver. Jag får nöja mig med dessa små collage och det är inte fy skam det heller.

Collage number five out of ten.
/Madde

2 Responses to Collage: 5/10

  1. Elisabet skriver:

    Fint! I början av året var min ambition att göra en liten bild eller ett litet collage i veckan. Jag kom aldrig igång ordentligt, men nu känns det som om jag kanske kan sätta fart igen. Dina bilder inspirerar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange