littfest_workshops_16
Littfest – Umeås (Sveriges?) stora litteraturhändelse närmar sig. Den 17-19 mars är det dags och det kommer en uppsjö författare till stan. Det bjuds föreläsningar, seminarier, uppträdanden och en himla massa annat. Det ska bli hur kul som helst. Torsdagen är helt gratis, lördagens biljetter är slut men än finns det biljetter kvar till fredagen (det kostar bara 100:- och allt som händer den dagen ingår) och då kan ni vara med mig hela dagen om ni vill.

Jag ger två workshops (och en av dem två gånger) under Littfest och det är jag stolt och glad över. Dels så blir det en kort workshop (40 minuter) i Black out poems – efter inspiration av Austin Kleons dikter. Dels ger jag en lite längre workshop (1,5 timme) i Poesibroderi – där vi kombinerar broderi – tyg och tråd – med poesi. Det ska bli så roligt och så spännande. Hoppas att någon kommer bara.

Umeå great literature festival is coming up soon (17-19 march) and I´m giving two workshops on the festival friday. I´m so looking forward to it.
/Madde

 

Tagged with:
 

One Response to Var med mig på Littfest

  1. karin skriver:

    Å va roligt, Madde!
    Vi spelar Sällskapet Littfesthelgen, så jag kommer nog inte att va med…
    Men det låter väldigt inspirerande.
    Ha så kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 − 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange