svart_vitt_nr_12
svart_vitt_nr_12_detlaj
Här är nu den tolfte och sista bilden i min svart-vita utmaning. Nu har jag gjort tolv bilder med bara svart och vitt. Jag har målat, tecknat, stämplat (som här ovan), gjort collage och jag har gjort en del pappersklipp. Det var roligt och lite svårt. Det var en hel del gånger som jag hade lust att använda färg, massor av färg eller en enda färg till. Men jag använda bara svart och vitt. Jag gjorde alla tolv. En bra utmaning till mig själv har det i alla fall varit och den har inspirerat mig till att göra svart-vita ATC också, broderade sådana. Jag ska fota dem så visar jag dem senare i veckan.

This is the final black and white piece. My black and white artchallenge. Hard (I so want to usde a lot of colours) but a lot of fun.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange