svart_atc_1
svart_atc_2
svart_atc_3
svart_atc_4

Som sagt, inspirerad av min svart-vita utmaning “Tolv bilder” så har jag gjort svart-vita ATC. Jag använde linnetyg, vit tygtrycksfärg, en skumpensel och så pärlgarn. Skumpenseln gillar jag egentligen inte, jag har svårt att komma underfund med den och använder den i princip aldrig, men den funkade till detta då jag vill ha en klar form med smått diffus yta. Jag broderade med nästan bara förstygn (ett och annat kedjestygn hittade dit också samt några franska knutar och fyra korsstygn) och det är väldigt effektfullt så här i svart och vitt.

Det är nästan lika enkelt att göra en hel serie så här när man håller på och gör ATC tycker jag. Dels så går det nästan lika fort och trycka färg på åtta bitar tyg som en och att brodera så här i all enkelhet är också lätt på en serie.
Jag har tryckt vit färg på ytterligare fyra bitar svart linnetyg också, för att ha redo när jag känner att ATC-lusten dyker upp igen.

I´ve made black and white embroidered ATC´s. Inspired by my black and white artchallenge.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to I en serie av åtta

  1. Eva albrektsson skriver:

    GILLAR JÄTTEMYCKET!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange