littfest_lars_l
littfest_nina_h
littfest_ramy_e
littfest_sara_s
littfest_tove_f
Jag är alldeles uppfylld och påfylld efter helgens Littfest i Umeå. Det är en fantastisk litteraturfestival som i år fyllde tio år. Det pågår program i dagarna tre och på flera scener samtidigt. Den största lokalen, Idun, tar 1000 personer och där är det för det mesta proppfullt. Underbart. Det här är mina höjdpunkter under Littfest, utan inbördes ordning; Lars Lerin (som tyvärr inte fick prata så mycket litteratur och skrivande för Eva Bonnier, hon fokuserade mest på annat när det gällde honom vilket var märkligt), Nina Hemmingsson, Ramy Essam, Sara Stridsberg och Tove Folkesson. Nu ska jag smälta och reflektera, kanske återkommer jag om om något, vi får se.

idun_littfest_vannerna
Jag ska ju inte glömma den här höjdpunkten heller (alla finns inte med på bild tyvärr), mina kära skrivarkamrater. Det här gänget ger också en massa energi och påfyllnad och att dela festivalen med dem var kanon. Tack vännerna.

The photos are  from the literaturefestival Littfest this weekend. Great one. Loved it.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Höjdpunkterna

  1. Gun-Inger skriver:

    Ja,så många höjdpunkter det fanns i helgen. Tack till dig Madde! Vi måste snart träffas igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 19 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange