pappersshopping
pappersshopping2
pappersshopping3
Shoppar gör vi nog allihop, men säkert på olika sätt och för olika syften. Vissa fokuserar på skor, väskor, musikinstrument, stickgarn, tyg, verktyg, kläder, böcker och allt vad som nu finns. Vissa blir till och med beroende och det är ju tragiskt i sig. Jag är ju inte beroende om man nu skall vara allvarlig, inte på långa vägar. Men jag har en (det kan inte vara någon hemlighet för dig som följer mig här) fäbless för anteckningsböcker och pappersrelaterade grejer. Jag skulle kunna gå länge, länge och titta och känna på vackra papper och antecknings- & skissböcker. Något min kollega har snappat upp och tipsade om en rea på Bookbinders design när vi var i Stockholm, där hittade jag en finfin bok och en minipärm. Och lite senare så inser jag att jag färgkoordinerat hela min shopping, utan att det var planerat eller ens medvetet. Så nu har jag ett set med klisterprickar, stämpeldynor och en fin anteckningsbok och en fin minipärm. Nästa fråga blir vad jag vill fylla dessa med.

Some buy shoes or books or handbags or yarn. I do love notebooks, stamps and so on…
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange