plats_mur_trad_omgjord
För tre och en halv vecka sedan utmanade jag er till att skriva dikter till en bild, ett fotografi av ett träd och en mur. Jag har fått in fantastiska dikter:

annica_dikt_feb_16 bodil_dikt_feb_16 elisabet_dikt_feb_16 gabriella_dikt_feb_16 magdalena_dikt_feb_16 madde_dikt_feb_16
Några av poeterna hittar ni på deras egna bloggar där all möjlig kreativitet visar sig: Magdalena bloggar på I varje andetag, Elisabet hittar ni på Textila Inslag och Gabriella finns på Ordlycka. Annica och Bodil har inga bloggar men är otroligt kreativa och skrivande kvinnor.  Paula Ekström skickade också in en dikt, inspirerande av väv – utan varp ingen väv. Den fick naturligtvis också vara med, tillsammans med det collage som hör till.

paula_ekstrom_dikt_feb_16
Tack så hjärtligt för att ni ville skriva en dikt. Tack så hjärtligt för att ni ville dela med er av era dikter. Jag är hedrad över att få dela dem här. Hoppas att det kommer fler dikter från era pennor och tangenter.

Here are the poems that I got from my february poetry-challenge. Thank´s everybody.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + tio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange