collage_3_av_10
collage_3_av_10detalj
Nu gick det undan lite. Collage tre av tio. Sprayfärg, silkespapper, mönstrat papper och lite tusch. Fåglar. Återigen fåglar, men det var ett tag sedan nu. Det här är ett riktigt bra sätt att skissa på. Collagen. Att snabbt testa bildidéer. Kanske blir någon av dessa collage (de jag nu gjort hittills och de som jag kommer att göra framöver) till mer utvecklade bilder. Större och mer arbetade bilder. Eller så inte. Jag vet inte. Men jag har i alla fall kvar mina bilder, mina idéer, så jag kan återvända. De kan blir ytterligare något, om jag vill, någon gång.

Another mini collage. Birds. My dear birds.
/Madde

 

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.