collagebok_x_10
collage_1_av_10
collage_1_av_10detalj
collage_1_av_10detalj2
Jag har gillat mina utmaningar med småbilder. Nu senast den svart/vita-utmaningen. Det är ett schysst litet format på mina små böcker. Så jag har bestämt att fortsätta (jag har ett antal småböcker kvar). Den här gången har jag bestämt att göra tio collage. Men naturligtvis också med färg – pennor, akrylfärg, sprayfärg eller vad jag nu känner för. Snabba collage, av det som ligger framför mig. Collage av det jag känner för. Collage utan att tänka och planera så mycket, utan att bara göra. Släppa på prestationskraven.
Så här är det första. Ett kvitto, silkespapper och ett mönstrat papper blev till en fågel och ett annat djur, vet inte riktigt vilken sort. Det blev också lite sprayfärg och tuschpenna.
Collage ett av tio.

I´m starting a small collage challenge for myself. I´ll make ten collages. This is the first one.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Collage: 1/10

 1. Ullemor skriver:

  Alltså – jag är SÅ imponerad av din förmåga att göra någonting av ingenting!

 2. Eva albrektsson skriver:

  ?

 3. Gunilla skriver:

  Så kul och inspirerande med Din utmaningar och att Du delar med Dig. Tack!!!

 4. Madde skriver:

  Tack, tack snälla ni ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.