broderiutmaning_del_7_knyta_ihop
broderiutmaning_del_7_knyta_ihop_detalj

broderiutmaning_del_8_avsluta
broderiutmaning_del_8_avsluta_detalj

Broderiutmaningen jag har givit på facebook har varit så fantastiskt rolig att göra och jag är så otroligt glad över den fina respons jag fått på den. Den är slut nu efter åtta veckor (de har gått otroligt fort). Den avslutande instruktionen i utmaningen var 25 centimeterstora korsstygn i bottentygets färg.

Även om jag själv har gjort instruktionerna har det varit roligt att ha gjort broderiet själv. Det här skulle man kunna göra fler gånger, men det får nog dröja ett tag. Nu skulle jag vilja delta i en istället, en hemlig, långsam utmaning. Jag får hålla tummarna för att det dyker upp någon under våren.

The embroidery challenge I gave on facebook is over and it has been so much fun. Love it.  Now I want to participate in one myself, so I´m keeping my fingers crossed for a challenge this spring wich I can take part in.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Broderiutmaningen

  1. Eva albrektsson skriver:

    Ja Madde den var verkligen kul!! Och så kul att få se allas broderier! Tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange