austin_journal_6
austin_journal_6_detalj
Vad dränerar dig? Vad fyller dig? På de frågorna kan man svara hundra olika saker beroende på vilken nivå man lägger sig, vilket djup man väljer att var på. Man skulle uteslutande kunna skriva ner böcker som fyller och dränerar, eller musik eller personer eller platser. Jag valde en annan väg. Jag valde en påse blandat med förhållningssätt, saker och handlingar. Ännu ett uppslag var detta i Austin Kleons, Steel like an artist journal. Den är rolig och mycket trevlig att ta upp lite nu och då och göra en sida. Att tänka åt ett annat håll än där man var, att göra något annat, svara på en fråga, tänka till eller leka lite. En trevlig kamrat.

Another page is done in the Steel like an artist journal.
/Madde

3 Responses to Austins journal: 6

  1. Eva albrektsson skriver:

    Skulle du kunna tänka dej att visa den på Gotland…

  2. […] vad jag gjort hittills – varav jag publicerat några saker här på bloggen (exepelvis här, här & här) – så hittade jag ett uppslag men en […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange