austin_journal_5
austin_journal_5_detalj
Jag satt och bläddrade i Steel like an artist Journal härom kvällen och visste inte riktigt vad jag ville göra. En stund senare, efter en lång varm dusch, så hittade jag den här sidan samtidigt som jag fick syn på min burk med tejp (jag har en glasburk med washitejp som jag ställt undan ett tag, men som nu hittat fram igen). Så jag tejpade, valde ordning och tejpade lite mer. Skön, enkel sysselsättning, gick bara på känsla, tänkte inte alls. Sådant man måste göra ibland, ägna sig åt görandet och inte tänka så mycket, inte intellektualisera.

Vissa ord sätter sig som tejp.
Såsom washitjep, lätt att ta bort.
Andra sitter som fan och går aldrig bort.

I did another page in the Steel like an artist journal.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Austins journal: 5

  1. Boël Östlund skriver:

    …..min tejpburk innehåller bara genomskinlig tejp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 11 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange