aggkatrongsgirlang_gron
Jag satt en kväll med kamraterna i byn och en massa äggkartonger och så gjorde vi äggkartongsgirlanger. Jag gjorde ju en i januari, som jag visade HÄR. Och nu har jag gjort en till. En ljust grön, en limegrön vårig girlang som hänger i uterummet lyser upp tillvaron.

Den här gången klippte jag inte så långa flikar och så använde jag håltången. Jag blev riktigt nöjd. Man skulle kunna sätta sådana här äggkartogsblommor med hål i över en ljusslinga, det skulle nog kunna bli riktigt fint.

aggkatrongsgirlang_gron2
aggkatrongsgirlang_gron3
I´ve made another garland out off egg cartons. A spring-green one. Love it.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Äggkartongsgirlang

  1. Vilken finfin gladgirlang

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange