feb_vecka_1
feb_vecka_2

feb_vecka_3

feb_vecka_4
feb_vecka_5

Gnistrande snö, klarblå himmel, uppfriskande minusgrader. Kännbart på Västerbottensmuseet. Den underbart vackra asken som har strängar på sin utsida. När man ligger i asken (alltså trädet/träslaget) och någon spelar på strängarna känner man vibrationerna i kroppen. Gå dit och prova om du kan. Långt bort i skogen, lekande folkmusik för de små barnen. Där en av de små i publiken ifrågasatte och tvivlade på att jag var flicka. Jag har ju riktigt kort hår. Det har inte flickor i hennes värld. Jag hoppas att hennes värld blir större än så vad det lider. Broderiutmaningen går vidare och det är så otroligt roligt med den fina respons jag får på den. Sedan var det här med tulpanerna. Tulpanerna som liksom bara vägrade och lade sig ner och nästa dag stod rakt upp igen. Märkliga tingestar, men vackra i alla sina skepnader. Det var min vecka. Nu tar jag sats inför denna nya. Ha en bra måndag.

Last week had a lot in it´s hands.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange