a_relaxed_mind_
Att avslappnat och lugnt sinne hittar lättare till sin kreativitet. Motsatsen, det stressade sinnet, kämpar med att hitta till kreativiteten. Inte bara att om du underlättar för dig själv och ditt skapande, hur än det uttrycker sig, genom att bereda fysisk plats för det. Att du ger dig själv tillgång till material och utrymme, så hjälper du också och ger förutsättningar genom att känna ett lugn i dig själv. Stress bara stjälper. Så andas lugnt, ta ett bad, gå på promenad, beta av ett par måsten och gör sedan. Gör det du vill och mår bra av. Och strax därefter så infinner sig nog ett extra lugn tack vare att du fick utlopp för din kreativitet.
Så ge den kärleken till dig själv, lugnet, så kanske din kreativitet blir kärlek till någon annan så här på alla hjärtans dag…
Tekunskap på en söndag.

A relaxed mind is creative mind. Wisdom from a teabag.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.