merchant_o_mills_1
merchant_o_mills_2
merchant_o_mills_3
merchant_o_mills_4
merchant_o_mills_5
merchant_o_mills_6
Det här är en otroligt snygg och välgjord bok. Fantastiskt fina detaljer, fint papper. En bok med klädmönster, Merchant & Mills Workbook. En bok med en hel basgarderob och instruktioner hur du gör dem. Sex mönster: linne, klänning, blus, byxa, kjol, kavaj som kan bli kappa. Rena enkla linjer. Klassiska snitt. Jag är väldigt sugen på att göra en kappa. Måste klura på det lite bara. Tyg har jag, så det är i sig inga problem. Men när ska jag hinna göra alla kläder jag vill?
Kamrat Carina visade mig Merchant & Mills fina mönster i fjol, så när jag hittade den här boken blev jag intresserad och tipsade bibblan om den. De har nu köpt in den och jag har lånat den. Hur bra är inte det?

Merchant & Mills har också en himla massa sybehör – snygga och i bra kvalitet. Man skulle kunna ha allt…. De har också en bra storleksomvandlare som listar länder och allas storlekar, du hittar den HÄR.

Det är roligt med kläder och de senaste åren har det kommit en hel del sådana här mönsterböcker som känns fräscha och som sinsemellan har olika stil. alla borde kunna hitta något som passar. Ni har väl inte missat Everyday style av Lotta Jansdotter eller Gerties new book för better sewing.

Merchant & Mills Workbook is beautiful. – the book it self first of all. The patterns are nice aswell and the book contains a whole wardrobe. Great one.
/Madde

 

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.