sara_lidman_citat_lev
I Sara Lidmans svit Jernbanan finns boken Din tjänare hör och i den finns orden “Hans händer. Hans busaron. Skorna. Ögonbrynen. Hållningen. Ingenting särskilt. Och allt. Och att. Kom och var som du är”. Det blir dagens kloka ord. Kom och var som du är. Det räcker så. Det räcker alldeles tillräckligt. Alltid. Kom och var som du är.

lev_sara_lidman
De här orden står vid järnvägsstationen i Umeå, tillsammans med fler Sara Lidman-citat, man kan också höra henne prata där om man trycker på en knapp. De ingår i den offentliga utsmyckningen Lev!  (jag gillar den hur mycket som helst). Förresten har det varit bok- och ordfokus hela veckan upptäcker jag när jag tittar tillbaka. Det är verkligen så att jag snöar in på något, hittar fokus, och är där ett tag. Ord och böcker.

The words for today is form the author Sara Lidman: Come, be just the one you are.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange