en_halv_gu_sol
Böcker är ju faktiskt det bästa som finns (ja, nästan). Att få privilegiet att dyka ner i andras tankar och världar. Att få möta, utforska och uppleva. Min ganska nyfunna favorit Chimamanda Ngozi Adichie är helt fantastisk. Jag har läst Lila Hibuskus tidigare, oj, så bra den var och för ett tag sedan läste jag lika fantastiska En halv gul sol. I skall-snart-läsa-högen ligger Americana. Chimamanda har en fräschet i språket och är en fantastisk berättare. Det är också skönt att få en annan röst och en annan världsdel representerad i bokhögen. Man kan också lyssna till henne, klok kvinna, det finns en uppsjö intervjuer och samtal på youtube.

Förresten, vill du skriva lite poesi? Jag har en poesiutmaning, läs mer om den HÄR. Inspireras av bilden och skicka in en dikt så publicerar jag all asom kommer in i slutet av månaden. Sista dag att skicka in är den 23 februari.

I just love Chimamanda Ngozi Adichie. She´s an amazing author. Read her books or listen to her talks at least!
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to De underbara orden

  1. Elisabet skriver:

    Americana är så bra. Och Lila Hibuskus. Men En halv gul sol kom jag aldrig in i, slutade läsa. Ska leta fram den igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange