plats_mur_trad

Ordet är viktigt för mig. Romanen, artikeln, betraktelsen och inte minst poesin. Vid ett antal tillfällen har jag utmanat till poesi här på bloggen och nu tycker jag att det är dags igen. Och jag tänkte precis som föregående tillfällen att poesin utgår ifrån en bild, denna som finns här ovan.

Skicka mig din dikt (max 7 rader  – jag gillar det lilla formatet ) senast tisdag den 23 februari. Skicka till min e-post: info(at)designmadde.se tillsammans med ditt namn och ev bloggadress. Så publicerar jag alla  (jag hoppas att det blir många) dikter med namn och ev länk nästkommande vecka.
Nu skall jag klura och se var bilden leder mig…

Föregående poesiutmaningars dikter finns att läsa bland annat HÄR , HÄR och HÄR.

Do you want to write poetry? Poetry inspired by this photo. Send me you poem no later than the 23 of february and I´ll publish it her on the blog (with your name and your blogadress if you got one).
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Dags att skriva poesi

  1. […] vill du skriva lite poesi? Jag har en poesiutmaning, läs mer om den HÄR. Inspireras av bilden och skicka in en dikt så publicerar jag all asom kommer in i slutet av […]

  2. […] Ps. Idag är sista dagen att skicka in en dikt. Kolla in poesiutmaningen. […]

  3. Annica Åberg skriver:

    Halloj i vinterdagen! Väntar nyfiket på de dikter du fått in. kramA

  4. […] tre och en halv vecka sedan utmanade jag er till att skriva dikter till en bild, ett fotografi av ett träd och en mur. Jag har fått in fantastiska […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange