broderiutmaning_del_2_hjalpredan2

Broderiutmaningen som jag håller i på facebook och berättade om härom veckan fortgår och det är så roligt. Jag har fått sådan fin respons av brodöserna som har antagit utmaningen och det gör mig varm i hjärtat. Det är också så otroligt roligt att se hur många tolkningar man kan göra på en ganska sträng och tydlig instruktion. Alla jobbar med samma förutsättningar och alla bilder växer sig fram så otroligt olika. Själv ligger jag en halv vecka före de andra för jag måste ju ha gjort veckans del för att riktigt kunna beskriva vad det är jag vill att de skall göra. Nu är vi halvvägs. Jag ser fram emot att se var dessa bilder landar. Jag är inte hundra procent säker själv – jodå jag har en plan, tydlig och nedskriven, men jag är också helt öppen för förbättringar och förändringar som kan dyka upp på vägen…

The embroidery challenge I´m giving on facebook is so much fun.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 18 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange