jenny_bullen_inspirationsbroderi

Jag faller för enkelheten. Jag faller för tygbitarna för upp-och-ner-stygnen. Jag faller för färgskalan och nyanserna. Går igenom gamla bilder och fastnar återigen för Jenny Bullens broderi. Hon är fantastisk. Kursen jag gick för henne för drygt fyra år sedan (oj vad länge sen det är nu helt plötsligt) var så inspirerande. Fina fina människa.

Inspired by the work of Jenny Bullen.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Allt i enkelheten

  1. Eva albrektsson skriver:

    Javisst var det en fantastisk kurs! Första gången jag träffade dej, känns som om jag känt dej ännu längre!

  2. Boël Östlund skriver:

    Visst var det en fantastisk kurs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + sexton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange