propellerplan_marken
Jag var i Göteborg helgen som var och jag flög dit. Båda vägarna färdades jag i ett litet propellerplan, som jag blev mest medveten om nu när jag kom hem och har gått igenom bilderna jag tog. Märkligt och lite häftigt att kameran faktiskt hinner ta en bild så att det ser ut som att propellern snurrar riktigt sakta. Mitt mål var inte att fota propellern utan det var marken hade mitt egentliga fokus. Jag fascinerades över det grafiska, över vad snön gör med världen och vilka fantastiska mönster det blir. Det svart-vita.

Min svart-vita utmaning har fått mig att lägga märke till detta mer för tillfället. Dock så går det lite långsamt med de svart-vita bilderna för tillfället. Jag måste göra ett ryck.

Looking at the world from above. The world all black and white thanks to the snow.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange